Nezihat - Abdullah Doğan İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji ve bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Bilgiyi özümseyen, araştıran, sorgulayan, analitik düşünen ve kritikler yapabilen, bireylerle etkili iletişim kurabilen, toplumsal sorumluluk duyan, çevreye duyarlı, çağdaş ve çağın gereği teknoloji kullanabilen bireyler yetiştirme yolunda destek olmak.

Başarılar:

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02425200015

WEB - https://nezihatabdullahdoganilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kadıpaşa Mah. Bostancı Pınarı Cad. No45/1 Alanya/Antalya

Yerleşim Yeri - İlçe merkezindedir.

Adres - Kadıpaşa Mah. Bostancı Pınarı Cad. No45/1 Alanya/Antalya

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya İline Uzaklık:135km Alanya Merkeze Uzaklık:100m